Kategorier
Publikationer og artikler

Så var vi i retten den 1.10.2024

Sikker en oplevelse !

Vi mødte op i retten den 1.10.2024 – Louise Faber (vores advokat) og jeg kl. 8:30 i rets lokale 11 2. sal i Odense byret. Lasse Schmüker dukkede op lige omkring kl 9 – og sad som moralsk opbakning igennem hele retssagen på tilskuer pladsen.

Vi blev lukket ind af selve dommeren – troede i første omgang at han var en IT medarbejder der skulle hjælpe os, men blev hurtigt klogere 😉

Vores dommer viste sit hurtigt at være en super kompetent dommer som stillede de rigtige spørgsmål.

Louise brugte 1 1/2 time på at fremlægge sin del af sagen ved at blade rundt i alle sine papir – meget prof. gennemgik hun over 1000 bilag.

Så blev vidnerene kald ind en efter en – først mig selv, som fortalte min udgave af sags forløbet – lidt kedeligt sagde Louise til mig senere… hvilket hvis var godt nok.. ingen rebel i mig…

Så blev det Kristinas og Monicas tur – og det gjorde de ganske godt… Fortalte meget detaljeret om fund 0 af den store vandsalemander og om flagermussene..

Sp blev det forsvars advokatens videns tur – Jacob – for forklarede om hans rolle ved besigtigelse af grunden. Som alle der følger os ved, gik den besigtigelse ikke ud på at finde vandsalamander… så havde de jo fundet dem 😉

Så blev det Louises tur til at fortælle hvorfor vi havde stævnet Planklagenævnet …

Og så blev det forsvars advokatens tur til at fortælle hvorfor de ikke føler sig skyldige…

Så var den dag gået…

Jeg syntes et hele peget i retning af at den sag vinder vi af følgende årsager:

  1. Dommeren spurgte på et tidspunkt forsvars advokaten om han ikke kunne blive enig om, at Sweco ikke havde undersøgt grunden godt nok efter flagermus – nu havde dommeren hørt alle vidnerne fortælle om alle de flagermus vi har set og hørt flyve ved grunden, både før og efter den er ryddet… det kunne forsvars advokaten godt give man ret i..
  2. Dommeren bad om 4 ugers ekstra betænknings tid til at skrive sin kendelse – det kunne tyde på at dommen falder ud til vores fordel..

Men intet er givet før den 26.11. kl 10 når dommen falder …

Kryds alle finger ind til den dato…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *